Start de zorg van morgen en ga voor JuMP

Met het programma JuMP werken ziekenhuizen en revalidatie-instellingen in de periode 2018 - 2022 aan juiste zorg op de juiste plek.

Wat is JuMP?

De Juiste Medisch Specialistische Zorg voor de Patiënt (JuMP): dat is waar de NVZ en haar leden aan werken via het programma JuMP. Onze ambitie is de Nederlandse medisch specialistische zorg toekomstbestendig te maken, door samen met anderen de juiste zorg aan de patiënt te bieden, op de plek en manier die het beste bij die patiënt past.

Aanpak en resultaat

Juiste zorg op de juiste plek is een brede beweging, over de muren van de verschillende zorgdomeinen heen. JuMP richt zich binnen deze beweging op drie doelen: integrale zorg voor de patiënt, zo dicht mogelijk bij de patiënt thuis en kwalitatieve en betaalbare medisch specialistische zorg.

Some alt text goes here

Financiële noodzaak

De medisch specialistische zorg heeft zichzelf met het ondertekenen van het hoofdlijnenakkoord een grote ambitie opgelegd. De komende jaren moet de verwachte groei van de zorgvraag opgevangen met beperkt groeiende financiële middelen. In 2022 zijn er zelfs helemaal geen extra financiële middelen beschikbaar voor deze groeiende zorgvraag.

Some alt text goes here

JuMP-programmateam

JuMP is van de NVZ en haar leden samen. Vanuit de NVZ is een programmateam verantwoordelijk voor de activiteiten van JuMP. Nieuwsgierig wie wij zijn?

Some alt text goes here

Nieuwsgierig hoe anderen een JuMP-start maken?

Werk je bij een lidinstelling van de NVZ? Meld je dan aan voor de JuMP-groep op NVZ Kennisnet, en deel kennis en ervaring met collega's.

Heb je een vraag, suggestie of wil je iets delen?

Neem contact met ons op

Neem contact op