Springplank JuMP

Heb je de webinar Springplank JuMP op 18 juni 2020 gevolgd, en wil je de presentaties nog eens terugkijken? Of ben je op zoek naar achtergrondinformatie? Op deze pagina hebben wij alle informatie op een rij gezet.

Heb je de webinar gemist? Of wil je hem nog eens terugkijken? Dat kan!

Terugkijklink Webinar Springplank JuMP.

Resultaten JuMP-scan

Begin 2020, dus nog voor de Coronacrisis, vulden 75 NVZ-leden voor de tweede keer een vragenlijst in over waar zij staan met JZOJP. De resultaten zijn nog steeds relevant! Marenne Terlingen, programmamanager JuMP, vertelt tijdens de webinar meer over de landelijke resultaten van de JuMP-scan.

Lees het Eindrapport landelijke resultaten JuMP-scan.
Bekijk de presentatie van Marenne Terlingen.

Some alt text goes here

Zorg Dichterbij in Tergooi

De professionals in een ziekenhuis zijn misschien wel de belangrijkste spelers om JZOJP te kunnen realiseren. Janneke Brink - Daamen, raad van bestuur van ziekenhuis Tergooi, vertelt hoe in haar ziekenhuis wordt gewerkt aan JZOJP met het programma Zorg Dichterbij. De aanpak? Zorgprofessionals in the lead. 

Lees meer over het onderzoek De VAR in crisistijd.
Bekijk de presentatie van Janneke Brink.

Some alt text goes here

Toekomstverkenning Zorg in Flevoland

Hoe ga je samen met alle partners in de regio aan de slag met een gezamenlijke visie? Bas Leerink, Associate Partner van IG&H, was als eindverantwoordelijke betrokken bij de toekomstverkenning Flevoland. Hij deelt zijn adviezen over het proces om te komen tot een gezamenlijke regiovisie.

Lees de Toekomstverkenning Zorg in Flevoland.
Bekijk de presentatie van Bas Leerink.

Some alt text goes here

Terugkijken: Webinar Springplank JuMP

Ben je op zoek naar kennis en inspiratie om stappen te zetten richting Juiste zorg op de juiste plek? Bekijk dan de webinar 'Springplank JuMP' die 18 juni 2020 werd uitgezonden.

Over de webinar

Marenne Terlingen (programmamanager JuMP) geeft tijdens de Springplank JuMP meer informatie over de landelijke resultaten van de JuMP-scan, Janneke Brink (raad van bestuur Tergooi) vertelt over het programma Zorg Dichterbij in ziekenhuis Tergooi en de rol van de professional daarbij en Bas Leerink (Associate Partner IG&H) geeft inzicht in het proces achter de toekomstverkenning Zorg in Flevoland. Tijdens de webinar konden de kijkers vragen stellen aan de sprekers. Bekijk de webinar:

Meer informatie

Wil je meer lezen over de onderwerpen die aan bod zijn gekomen tijdens de webinar? Of wil je de presentaties terugzien. Ga naar de pagina Springplank JuMP.
 

Nieuwsbrief JuMP

Schrijf je in voor de JuMP-nieuwsbrief, en ontvang het JuMP-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in