Juiste Medisch Specialistische Zorg voor de Patiënt

Toekomstbestendige medisch specialistische zorg, waarbij de patiënt de juiste zorg krijgt op de plek en manier die het beste bij hem past. Dat is waar de NVZ en haar leden aan werken met het programma JuMP: Juiste Medisch Specialistische Zorg voor de Patiënt.

Jaaroverzicht 2019

JuMP is eind 2018 van start gegaan, dat betekent dat 2019 het eerste echte jaar is van het programma Juiste Medisch Specialistische Zorg voor de Patiënt. Nieuwsgierig wat JuMP in 2019 heeft bereikt? Bekijk het jaaroverzicht.

Some alt text goes here

Stroomversnellers

De transitie naar de juiste zorg op de juiste plek is een beweging waar iedere instelling en professional in de zorg een bijdrage aan zal gaan leveren. Maar waar begin je en hoe doe je dat? De JuMP-stroomversnellers helpen je op weg.

Some alt text goes here

JuMP-scan: peilstok voor de organisatie

Heb jij in beeld of jouw organisatie goed is ingericht op juiste zorg op de juiste plek? Wil je weten aan welke bouwstenen je nog meer aandacht kan besteden? Peil je organisatie met de JuMP-scan!

Some alt text goes here

Nieuwsgierig hoe anderen een JuMP-start maken?

Werk je bij een lidinstelling van de NVZ? Meld je dan aan voor de JuMP-groep op NVZ Kennisnet, en deel kennis en ervaring met collega's.

Nieuwsbrief JuMP

Schrijf je in voor de JuMP-nieuwsbrief, en ontvang het JuMP-nieuws iedere twee weken in je mailbox.

Schrijf je in