Juiste Medisch Specialistische Zorg voor de Patiënt

Toekomstbestendige medisch specialistische zorg, waarbij de patiënt de juiste zorg krijgt op de plek en manier die het beste bij hem past. Dat is waar de NVZ en haar leden aan werken met het programma JuMP: Juiste Medisch Specialistische Zorg voor de Patiënt.

Laat je inspireren door stroomversnellers

De transitie naar de juiste zorg op de juiste plek is een beweging waar iedere instelling en professional in de zorg een bijdrage aan zal gaan leveren. Maar waar begin je en hoe doe je dat? De JuMP-stroomversnellers helpen je op weg.

Some alt text goes here

JuMP-scan: peilstok voor de organisatie

Heb jij in beeld of jouw organisatie goed is ingericht op juiste zorg op de juiste plek? Wil je weten aan welke bouwstenen je nog meer aandacht kan besteden? Peil je organisatie met de JuMP-scan!

Some alt text goes here

Goede voorbeelden

Wil je graag weten hoe andere regio's hun samenwerking vormgeven, of hoe professionals in andere ziekenhuizen een leidende rol hebben gepakt? Bekijk de goede voorbeelden op de JuMP-landkaart. De voorbeelden zijn ingedeeld naar de bouwstenen van JuMP. Per voorbeeld hebben we de contactgegevens toegevoegd, zodat je eenvoudig de juiste persoon op de juiste plek vindt. Heb jij ook een goed voorbeeld? Neem contact met ons op, dan voegen we je toe!

Some alt text goes here

Nieuwsgierig hoe anderen een JuMP-start maken?

Werk je bij een lidinstelling van de NVZ? Meld je dan aan voor de JuMP-groep op NVZ Kennisnet, en deel kennis en ervaring met collega's.

Nieuwsbrief JuMP

Schrijf je in voor de JuMP-nieuwsbrief, en ontvang het JuMP-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in