Peil je organisatie met de JuMP-scan

Over de JuMP-scan

De JuMP-scan is gebaseerd op de acht bouwstenen van het programma JuMP: acht knoppen waar je aan moet draaien om juiste zorg op de juiste plek te realiseren of te versnellen. Je kunt de scan online invullen, om te bepalen waar je als organisatie staat. De scan wordt ook jaarlijks uitgevraagd door de NVZ.

Some alt text goes here

Online JuMP-scan

Heb jij in beeld waar jouw organisatie staat met de juiste zorg op de juiste plek? Weet jij hoe de organisatie zich verhoudt tot het landelijk gemiddelde? Wil je weten aan welke bouwstenen je nog meer aandacht zou kunnen besteden? Doe dan de online JuMP-scan. Je kunt de scan zo vaak invullen als je wil, de gegevens zijn alleen beschikbaar voor jou.

Some alt text goes here

Landelijke resultaten 2021

Begin 2021 is de JuMP-scan aangeboden aan alle leden van de NVZ voor een derde meting. Op die manier kan de NVZ het programma JuMP nog beter afstemmen op de wensen van de leden. De deelnemers aan de scan hebben een rapportage ontvangen over hun eigen resultaat. De NVZ gebruikt de landelijke resultaten om samen met de leden verder te werken aan juiste zorg op de juiste plek. 

Some alt text goes here