Terugkijken webinar: Meer doen met digitale zorg

Om medisch-specialistische zorg van hoge kwaliteit te kunnen blijven bieden bij een toenemende zorgvraag, is het noodzakelijk om meer gebruik te maken van digitale oplossingen. Maar hoe pak je dat aan? Hierover ging de webinar op 1 oktober: Meer doen met digitale zorg. Je kunt de webinar nu terugkijken.

Over de webinar

Tijdens de webinar komen vier sprekers aan het woord. Ingrid van Es, programmamanager Digitale zorg bij de NVZ, gaf een inkijkje in de cijfers van digitale zorg tijdens de COVID-pandemie. Mariëlle Romberg, MDL-arts in ziekenhuis Zuyderland, vertelt over haar ervaring met telemonitoring van IBD-patiënten. Jan Gerard Maring, programmadirecteur Connected Care bij ziekenhuis Isala, gaat dieper in op hoe Isala gebruik maakt van digitale zorg. En tot slot deelt Merlijne Sonneveld, manager Innovatie bij de Amaris Zorggroep, haar ervaring met het opzetten van een helpdesk over digitale zorg voor inwoners van de regio. Bekijk de webinar:

Meer informatie

Wil je de presentaties van de webinar terugkijken? Dat kan via deze pagina: Meer doen met digitale zorg. Bekijk ook onze eerdere webinar: Springplank JuMP over hoe jij stappen kunt zetten naar Juiste zorg op de juiste plek.