Meer doen met digitale zorg

Om medisch-specialistische zorg van hoge kwaliteit te kunnen blijven bieden bij een toenemende zorgvraag, is het noodzakelijk om meer gebruik te maken van digitale oplossingen. Maar hoe pak je dat aan? Hierover ging de webinar op 1 oktober: Meer doen met digitale zorg.

Heb je de webinar gemist? Of wil je hem nog eens terugkijken? Dat kan!

Terugkijklink webinar Meer doen met digitale zorg

Meer doen met digitale zorg

Waar staan we in Nederland met digitale zorg? Welke uitdagingen liggen er, en wat kan de NVZ hierin betekenen? En: wat is het effect van de COVID-pandemie op het gebruik van digitale middelen? Ingrid van Es, programmamanager Digitale zorg bij de NVZ, neemt ons mee.

Bekijk de presentatie

Some alt text goes here

Praktijkervaring Zuyderland

Mariëlle Romberg is MDL-arts in ziekenhuis Zuyderland. Zij vertelt tijdens de webinar over haar ervaring met telemonitoring van IBD-patiënten. Wat betekent dit in de praktijk? Wat betekent dit voor de verpleegkundigen? En wat vindt de patiënt van monitoring op afstand?

Bekijk de presentatie

Some alt text goes here

Programma Connected Care

Jan Gerard Maring is programmadirecteur Connected Care bij ziekenhuis Isala. Hij gaat dieper in op hoe Isala gebruik maakt van digitale zorg. Welke mogelijkheden zijn er? Hoe zorg je voor voldoende opschaling, en wat zijn de grootste belemmeringen? En hoe houdt Isala de voortgang in beeld?

Bekijk de presentatie

Some alt text goes here

Helpdesk digitale zorg

Merlijne Sonneveld is manager Innovatie bij de Amaris Zorggroep. Amaris heeft onlangs een helpdesk opgezet over digitale zorg voor inwoners van de regio. Wat houdt dit initiatief in en wat voor vragen komen zij tegen? Wat kunnen VVT-instellingen en ziekenhuizen voor elkaar betekenen? Merlijne Sonneveld geeft een kijkje in de eerste resultaten.

Bekijk de presentatie

Some alt text goes here

Nieuwsbrief JuMP

Schrijf je in voor de JuMP-nieuwsbrief, en ontvang het JuMP-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in