Meld je aan voor de leergang JuMP Ahead

Ben jij programmamanager, projectleider, netwerkcoördinator of ketenregisseur en verantwoordelijk voor agenderen, faciliteren én regisseren van de JZOJP-ambities in je organisatie? Schrijf je dan nu in voor de leergang JuMP Ahead. De leergang bestaat uit 4,5 dag, en gaat in september van start. Je kunt je nog aanmelden tot 15 juli!

Inhoud leergang

Tijdens de leergang belichten toonaangevende sprekers zoals onder andere Marc Bruijnzeels (Jan van Es Instituut), Sandra Schruijer (TIAS), Frank Beemer (BeAMeR) en Wilfrid Opheij (Common Eye) ieder een ander aspect van Juiste zorg op de juiste plek. Daarbij wordt ook gekeken naar de samenwerking met partijen in het sociaal domein.

Je krijgt inzicht in praktisch bruikbare zorg- en netwerkconcepten, waarbij we continu de vertaalslag maken naar hoe je deze concepten kunt toepassen binnen jouw dagelijkse praktijk. Ook is er ruimte om te leren van anderen, en krijg je de ruimte om te reflecteren op casuïstiek uit eigen praktijk. De groep bestaat uit 12 tot maximaal 16 deelnemers.

Resultaat

  • Je hebt inzicht in hoe jouw uitdagingen zich verhouden tot de brede regionale context en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan
  • Je kunt bepaalde psychologische dynamieken herkennen en je weet hoe je hierop kunt interveniëren
  • Je weet hoe externe afspraken kunnen worden vertaald naar interne bedrijfsvoering
  • Je hebt inzicht in welke condities moeten worden ingevuld om in de regio beweging te realiseren

Ervaringen deelnemers

Benieuwd hoe andere deelnemers de leergang hebben ervaren? Lees de interviews met deelnemers uit vorige edities van JuMP Ahead:

Praktische zaken

De leergang is bedoeld voor programmamanagers, projectleiders, netwerkcoördinatoren, ketenregisseurs of vergelijkbaar, die verantwoordelijk zijn voor het regisseren en realiseren van de JZOJP-ambities en die werken bij een lidinstelling van de NVZ.  Deelnemers hebben een HBO-WO denk- en werkniveau en kennen vanuit hun dagelijkse werkpraktijk de uitdagingen rond het thema Juiste zorg op de juiste plek. Kosten voor de leergang zijn €2.750. (training is vrij van btw)

Meer informatie en aanmelden