Workshop opschaling businesscases tijdens e-healthweek

Van 27 januari tot en met 1 februari is de e-healthweek 2020. Tijdens de openingsmanifestatie op 27 januari verzorgde JuMP samen met Vliegwielpartners ziekenhuis Bernhoven en zorgverzekeraar VGZ de workshop 'Businesscases laten werken voor opschaling'.

Businesscases laten werken

Zonder businesscase geen financiering voor de start of opschaling van je digitale innovatie. Maar het maken van zo'n businesscase kan behoorlijk vertragend werken. Het is bijvoorbeeld lastig om financiële ruimte te genereren voor experimenteren en implementeren. Hoe kun je businesscases laten werken voor de start of opschaling van een project? Hoe voer je het gesprek over prioriteiten, verwachtingen, investeringsdilemma's en het samen dragen van risico's?

Workshop

Tijdens de workshop kregen deelnemers tips en tricks voor hun eigen businesscase, zodat ze een vliegende start kunnen maken met hun eigen (opschaling van) innovatie. Ook werd met de deelnemers samen een plan gemaakt om veelvoorkomende knelpunten landelijk aan te pakken. Dit werd gedaan vanuit de casuïstiek van telebegeleiding. 

Aan de slag met e-health

Wil je meer weten over e-ehealth? Ben je op zoek naar voorbeelden hoe je zelf aan de slag kunt? Kijk op de pagina E-health.