Lunchbijeenkomsten en podcasts digitale zorg

In het kader van de Slimme Zorg Estafette organiseert de NVZ in februari vier keer een lunchbijeenkomst in combinatie met een podcast over mooie voorbeelden van digitale zorg. In de podcasts delen zorg- en andere professionals, bestuurders en patiënten inspirerende verhalen uit de praktijk. Tijdens de lunchbijeenkomsten kun je met diezelfde sprekers verder praten en hen al je vragen stellen.

De podcasts en lunchbijeenkomst zijn interessant voor iedereen in het ziekenhuis die zich met digitale zorg bezighoudt. Ook niet NVZ-leden zijn welkom. Lees meer over de bijeenkomsten op de NVZ-website en meld je aan:

Slimme Zorg Estafette

De Slimme Zorg Estafette is een initiatief van het ministerie van VWS. Van 1 t/m 25 februari brengen zorgpartijen zorginnovatie onder de aandacht, in alle regio’s van Nederland. Tijdens de Slimme Zorg Estafette kun je zien en ervaren hoe andere organisaties omgaan met slimme zorg, en deze voorbeelden in de praktijk toepassen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat slimme zorg een grote stap verder komt.

 

Aan de slag met e-health

Wil je meer weten over e-ehealth? Ben je op zoek naar voorbeelden hoe je zelf aan de slag kunt? Kijk op de pagina E-health.