Kom naar de themabijeenkomst Patiënt en populatie op 27 juni

Hoe kun je Juiste zorg op de juiste Plek (JZOJP) verder brengen in je eigen organisatie en regio, hoe betrek je de patiënt en hoe krijg je inzicht in de populatie en uitdagingen binnen jouw regio? JuMP organiseert op donderdag 27 juni een themabijeenkomst over de bouwsteen Patiënt en populatie. Je gaat naar huis gaat met concrete kennis en inspiratie, en je spreekt collega’s uit andere instellingen!

Programma

Marenne Terlingen, programmamanager JuMP, geeft een introductie op de bouwsteen Patiënt en populatie, en de stroomversneller De patiënt maakt het succes. Hoe is de stroomversneller tot stand gekomen, en hoe gebruik je hem in de praktijk?

Anne-Miek Vroom, directeur Stichting IKONE, zal vanuit haar expertise en ervaring ingaan op de rol van de patiënt bij JZOJP. Hoe pak je dit aan, en waarom is dit belangrijk? Laar je inspireren en maak gebruik van de concrete handvatten.

Het RIVM heeft op de website www.regiobeeld.nl data beschikbaar gesteld waarmee je de populatie en zorgaanbod in de regio in kaart kunt brengen. Linda Grievink, projectleider bij RIVM, geeft een toelichting en beantwoordt (al) je vragen.

Tot slot ga je samen met andere ziekenhuizen en revalidatiecentra aan de slag. Onderzoek hoe de data van het RIVM je kunnen helpen bij JZOZP, hoe populatiemanagement een blijvend onderdeel kan vormen van de regiovisie en welke rol de patiënt hierbij speelt.

Aanmelden

De bijeenkomst is alleen voor de JuMP-contactpersonen van NVZ-lidinstellingen. Om niet alleen óver, maar vooral ook mét de patiënt de praten over JZOJP, zijn alle contactpersonen van harte uitgenodigd om samen met een patiëntvertegenwoordiger van de eigen instelling of regio te komen.

Ben je JuMP-contactpersoon? Meld je dan snel aan. We hopen van elk ziekenhuis een contactpersoon te treffen!