ZE&GG-symposium 3 november: De bewezen beste zorg voor de patiënt

Wat is de stand van zaken van het programma Zorgevaluatie en Gepast Gebruik (ZE&GG), wat is er allemaal bereikt en is het einddoel al in zicht: structurele inbedding van alle onderdelen van de Cirkel van Gepast Gebruik in de reguliere zorgprocessen?

Symposium ZE&GG

Op woensdagmiddag 3 november organiseert het programma ZE&GG het gratis symposium ‘De bewezen beste zorg voor de patiënt! De Cirkel van Gepast Gebruik als motor voor een lerend gezondheidszorgsysteem.’ Voor iedereen die geïnteresseerd is in de toepassing van Zorgevaluatie en Gepast Gebruik binnen de Medisch Specialistische Zorg.

Met een talkshow waarin onder meer voorbeelden worden besproken van ziekenhuizen die vergevorderd zijn met gepast gebruik in de zorgpraktijk, een markt waar deelnemers alle HLA-partijen en de sprekers van het symposium kunnen ontmoeten, de lancering van de Inclusiemonitor en meer.

Meer informatie en aanmelden

Het symposium is een hybride event, deelnemen kan dus zowel online als op locatie. Kijk voor meer informatie over het programma, aanmelden, locatie en tijden op de website van ZE&GG.