Wie doet wat aan juiste zorg op de juiste plek?

Ziekenhuizen en categorale instellingen doen veel, als het gaat om juiste zorg op de juiste plek. Van beeldbellen, samenwerking met huisartsen en VVT tot ziekenhuiszorg thuis. Op het NVZ Kennisnet verzamelen we deze voorbeelden uit de praktijk: ter inspiratie of om te kijken welke andere ziekenhuizen met hetzelfde onderwerp bezig zijn.

Samenwerken aan JuMP

Het NVZ Kennisnet is de samenwerkruimte voor en door medewerkers van NVZ-lidinstellingen. Meer dan 6000 mensen zijn lid van het NVZ Kennisnet, en werken hier samen in ruim 70 groepen. De groep JuMP, samenwerken aan juiste zorg op de juiste plek is met 320 leden één van de grotere groepen. Alle medewerkers van NVZ-lidinstellingen die werken aan juiste zorg op de juiste plek kunnen lid worden van de groep.

Voorbeelden, agenda en vragen stellen

Tot nu toe hebben we al een tiental mooie voorbeelden verzameld in de JuMP-groep op NVZ Kennisnet. Heb jij ook een resultaat behaald met je organisatie en wil je deze informatie delen? Stuur je nieuwsbericht of de informatie naar info@zorgvoorjump.nl, dan voegen wij dit toe. Naast de praktische voorbeelden, vind je op de kennisnetgroep van JuMP een agenda met relevante bijeenkomsten op het gebied van juiste zorg op de juiste plek binnen en buiten de NVZ. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen aan collega’s van andere instellingen.

Ga kijken!

Werk je bij een lidinstelling van de NVZ, en ben je nog geen lid van NVZ Kennisnet? Meld je dan nu aan voor de groep JuMP. Ben je al wel lid, bekijk dan de nieuwe informatie in de groep.