Webinar Doen of Laten?

Hoe initieer je een beweging voor gepaste zorg bij collega’s? Deze vraag staat centraal tijdens het webinar van het programma Doen of Laten? op woensdag 2 september van 11.00 tot 11.30 uur.

Het terugdringen van niet-gepaste zorg vraagt soms om een andere manier van samenwerken. Dit kan best een uitdaging zijn. Hoe krijg je iedereen aan boord? Hoe kom je tot een nieuwe werkwijze? En hoe zorg je ervoor dat alle betrokkenen zich ook aan de nieuwe werkwijze houden? Tijdens het webinar delen twee verpleegkundigen hoe ze hiermee aan de slag zijn gegaan.  

Sprekers

De eerste spreker is Hanneke Peters, tot voor kort projectleider en voorzitter VAR in Bernhoven en recent gestart als docent verpleegkunde bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Zij is een poli gestart voor patiënten die intensieve chronische zorg nodig hebben. 

Vervolgens is het woord aan Jeanne Nollen, verpleegkundige bij het LUMC. Zij richt zich op het terugdringen van urinekatheters bij neurochirurgische patiënten op de operatiekamer en verpleegafdeling. 

Aanmelden of terugkijken

Geïnteresseerd? Je kunt je nog aanmelden. Je kunt je ook aanmelden als je het webinar op een later moment wil terugkijken.