Vacature: projectmedewerker kwaliteit van zorg

We zijn op zoek naar een nieuwe projectmedewerker. Ben jij onze nieuwe spin in het web, die zorgt voor overzicht en structuur? Solliciteer dan nu!

Op dit moment zoekt de NVZ een projectmedewerker voor de ondersteuning van twee programma’s op het gebied van kwaliteit van zorg: JuMP (Juiste zorg op de juiste plek) en Waardevolle zorg. De projectmedewerker maakt deel uit van de afdeling Programma’s & Projecten en werkt intensief samen met het eigen project- of programmateams en collega’s vanuit de NVZ.

Wat houdt de functie in?

Als projectmedewerker ben je de spin in het web voor het programmateam. Je werkt nauw samen met de programmaleider en zorgt voor overzicht, structuur en samenhang in de diverse programma-activiteiten en daar haal je voldoening uit. Competenties als plannen, organiseren, initiatief, resultaatgerichtheid, samenwerken en communiceren zijn op jou van toepassing. Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je daarnaast ook inhoudelijk bijdragen aan de project en programma activiteiten.

Vanuit deze functie ondersteun je twee strategische NVZ-programma’s op het gebied van kwaliteit van zorg: JuMP en Waardegedreven zorg. Het JuMP-programma heeft als doel dat Nederlanders zorg krijgen die bij hen past: de juiste zorg op de juiste plek. Soms is dat (digitaal) thuis, soms in het ziekenhuis, soms bij andere zorgaanbieders zoals de huisarts. Of de zorg is niet nodig of kan worden voorkomen. Het programma Waardegedreven zorg richt zich op het ontsluiten van informatie en het ondersteunen van processen die de patiënt en behandelaar helpen om samen de beste keuze te maken voor zorg die past bij de situatie en behoefte van de patiënt.

Wat ga je doen?

  • Je houdt overzicht en bent betrokken bij de plannen en activiteiten van het programma
  • Je bent het aanspreekpunt voor vragen vanuit de leden over het programma
  • Je draagt bij aan diverse activiteiten binnen het programma, zoals het uitvoeren van surveys, of het delen van relevante informatie met de doelgroep via de website
  • Je organiseert (online) bijeenkomsten met NVZ-leden en/of stakeholders
  • Je verzorgt de agenda, verslaglegging en actielijst van programmavergaderingen en beheert het programma-archief

Geïnteresseerd?

Lees de volledige vacaturetekst of kijk voor meer informatie op Werken bij de NVZ.