Terugkijklinks Online bijeenkomst JuMP

Vanwege de Covid-19-uitbraak zien we een aantal verschuivingen en versnellingen in de beweging naar de Juiste Zorg op de Juiste Plek (JZOJP). Om te weten te komen hoe het er nu voorstaat binnen de lidinstellingen van de NVZ, organiseerde JuMP 14 mei 2020 twee online bijeenkomsten. In twee parallelsessies van een uur zijn twee instellingen aan het woord geweest over hun aanpak van de Coronacrisis. Nadat de sprekers aan het woord waren geweest, gingen de overige deelnemers aan de bijeenkomst met elkaar in gesprek over de gevolgen van de crisis.

St. Antonius Ziekenhuis

Marc Rouppe van der Voort vertelde hoe het St. Antonius Ziekenhuis omgaat met de Coronacrisis. Welke bewegingen ziet het St. Antonius? Hoe speelt de instelling daar op in? Bekijk de presentatie:

 

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Ook het Albert Schweitzer Ziekenhuis gaf tijdens de parallelsessie een kijkje in de keuken. Maryse Spapens legde uit hoe de instelling met het programma ThuisBeter aan de slag is gegaan voor de Covid-19-uitbraak, tijdens de uitbraak en hoe de instelling in de toekomst zorg voor zich ziet. Bekijk de presentatie: