Serious Game JZOJP

Wil jij de samenwerking in de regio versterken Een keer op een andere manier het gesprek aangaan met partners in de regio? Speel de serious game JZOJP!

Speel met partners in de regio

De serious game is eenĀ managementspelĀ om inzichten en ervaringen op te doen, die buiten het spel kunnen worden toegepast. De serious game JZOJP wil partners in de regio op basis van een herkenbare samenwerkingssituatie laten ervaren wat er gebeurt in de samenwerking in de regio. Het spel nodigt mensen uit om in de huid van een ander te kruipen en vanuit die rol in gesprek te gaan over JZOJP. Hierdoor worden dynamieken en patronen blootgelegd die in de dagelijkse praktijk van regionale samenwerking ervaren kunnen worden. Het spel draagt hiermee bij aan inzicht in waarom bepaalde patronen ontstaan, elkaars drijfveren, wederzijds begrip en het goede gesprek in de regio.

Some alt text goes here

Hoe werkt het?

De deelnemers vormen een werkgroep JZOJP in een fictieve regio. Zij zijn managers of bestuurders van verschillende organisaties, waaronder een VVT-organisatie, ziekenhuis en zorgverzekeraar. Iedere deelnemer krijgt een rol toebedeeld, bijvoorbeeld de rol van ziekenhuismanager of huisarts. Bij voorkeur kiest de deelnemer een andere rol dan hij/zij in het dagelijks leven heeft, zodat men in de huid van een ander kruipt. Het spel wordt gespeeld in een vijftal rondes, waarbij de groep per iedere ronde een nieuwe opdracht krijgt.

Some alt text goes here

Voor managers

Interesse? Download de game, en ga aan de slag! Er is een set beschikbaar voor managers:

Some alt text goes here

Voor bestuurders

En een set voor bestuurders:

Veel speelplezier! Heb je vragen? Dan horen wij dat graag via info@zorgvoorjump.nl.

Some alt text goes here