Schrijf je in voor de leergang JuMP Ahead

Ben jij programmamanager, projectleider, netwerk coördinator of ketenregisseur en verantwoordelijk voor agenderen, faciliteren én regisseren van de JZOJP-ambities? Schrijf je dan in voor de leergang JuMP Ahead! De leergang bestaat uit 4,5 contactdagen, en start in oktober 2021. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar!

Inhoud leergang

Tijdens de leergang belichten toonaangevende sprekers als Marc Bruijnzeels (Jan van Es Instituut), Sandra Schruijer (TIAS), Frank Beemer (BeAMeR) en Wilfrid Opheij (Common Eye) ieder een ander aspect van Juiste zorg op de juiste plek. Je krijgt inzicht in praktisch bruikbare zorg- en netwerkconcepten, waarbij we continu de vertaalslag maken naar hoe je deze concepten kunt toepassen binnen jouw dagelijkse praktijk. Ook is er ruimte om te leren van anderen, en krijg je de ruimte om te reflecteren op casuïstiek uit eigen praktijk.

Resultaat

  • Je hebt inzicht in hoe jouw uitdagingen zich verhouden tot de regionale context en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan
  • Je kunt bepaalde psychologische dynamieken herkennen en je weet hoe je hierop kunt interveniëren
  • Je weet hoe externe afspraken kunnen worden vertaald naar interne bedrijfsvoering
  • Je hebt inzicht in welke condities moeten worden ingevuld om in de regio beweging te realiseren

Praktische zaken

De leergang is bedoeld voor programmamanagers, projectleiders, netwerkcoördinatoren, ketenregisseurs of vergelijkbaar, die verantwoordelijk zijn voor het regisseren en realiseren van de JZOJP-ambities en die werken bij een lidinstelling van de NVZ. Per instelling kan maximaal één deelnemer zich inschrijven. Deelnemers hebben een HBO-WO denk- en werkniveau en kennen vanuit hun dagelijkse werkpraktijk de uitdagingen rond het thema Juiste zorg op de juiste plek. Kosten voor de leergang zijn €2.495.

Meer informatie en inschrijven

Kijk op de website van de NVZ voor het volledige programma en schrijf je in!