Meld je aan voor de webinar Samenwerken in de keten

De NVZ en Actiz organiseren op 24 januari een webinar over samenwerking in de keten. Tijdens de webinar presenteren we 2 praktijkvoorbeelden, vanuit het perspectief van het ziekenhuis én vanuit de wijkverpleging. Geïnteresseerd? Schrijf je snel in!

Samenwerking in de regio

Om de zorg toekomstbestending te maken is goede samenwerking belangrijker dan ooit. De coronacrisis maakt dit duidelijk zichtbaar. Maar ook door de sterk stijgende vraag naar zorg als gevolg van de vergrijzing, is het anders organiseren van zorg noodzakelijk. Dat kan alleen als alle partijen in de zorg samenwerken.

Kwetsbare ouderen en chronisch zieken

Maar hoe organiseer je samenwerking op regionaal niveau? Daarover gaat het webinar Samenwerken in de keten dat Actiz en de NVZ organiseren op maandag 24 januari. Aan de hand van 2 praktijkvoorbeelden laten we zien hoe samenwerking in de regio is georganiseerd rondom kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

Programma webinar

Tijdens het webinar laten 2 instellingen in duo's zien hoe zij de samenwerking in hun regio vormgeven: vanuit het perspectief van het ziekenhuis én vanuit de wijkverpleging. We gaan met hen in gesprek over de resultaten, uitdagingen en toekomst van de samenwerking.

Locatie: online
Datum: 24 januari 2022
Tijd: 15.30 - 16.45
Doelgroep: projectleiders, programmamanagers, beleidsmedewerkers en zorgprofessionals die werken aan de juiste zorg op de juiste plek in de regio

Meld je nu aan!