JuMP in NVZ Effect

In de zomereditie van het NVZ-magazine Effect is veel aandacht voor juiste zorg op de juiste plek.

Verhalen uit de praktijk

Vijf programmamanagers JZOJP vertellen hoe juiste zorg op de juiste plek eruit ziet in de praktijk. Ze zijn lid van de JuMP-klankbordgroep, en hebben meegewerkt aan de bouwstenen en stroomversnellers die zijn ontwikkeld. 

Lees de verhalen van Eva van Velzen (Alrijne zorggroep), Heleen van Nispen (Reinier Haga Groep), Erny Korsmit (Bravis ziekenhuis), Els van der Stelt (Rivas Zorggroep) en Els Reeuwijk (Antonius Zorggroep) om te zien wat de realiteit is achter de bouwstenen van JuMP. 'Juiste zorg op de juiste plek betekent samenwerken'.

Uitkomst JuMP-scan

Verder is in het magazine aandacht voor de uitkomsten van de JuMP-scan. Hoe ver zijn de NVZ-leden met de implementatie van juiste zorg op de juiste plek? Met welke stakeholders werken ze samen? En wat zijn de thema's waar ziekenhuizen en revalidatiecentra mee aan de slag gaan? Bekijk het overzicht in het magazine.

Juiste zorg, juiste plek, minder kosten?

Tot slot wordt in het magazine aandacht besteed aan het netwerkdiner dat de NVZ organiseerde rond het thema 'Juiste zorg, juiste plek, minder kosten?'. Eric Kroon (lid raad van bestuur Deventer ziekenhuis), Roland Eijsing (senior manager Inkoop Zilveren Kruis) en Boony Thio (kinderlongarts en hoofd astmaprogramma Medisch Spectrum Twente) traden op als spreker tijdens het diner. In het magazine delen zij hun visie: wat is doelmatige zorg?

Lees de NVZ Effect - zomer 2019