Informatiesessie op 2 september over versterken digivaardigheden

Hoe versterk je de digivaardigheden van zorgprofessionals in ziekenhuizen? De coalitie Digivaardig in de zorg organiseert op 2 september van 10.00 tot 11.00 uur een gratis online informatiesessie voor ziekenhuizen, revalidatiecentra en categorale instellingen die hiermee aan de slag willen.

Tijdens de sessie krijgen deelnemers informatie over wat Digivaardig in de zorg te bieden heeft en is er ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere organisaties. Caroline van den Heuvel en Conny van der Nol van Franciscus Gasthuis & Vlietland delen hun ervaringen met hun programma rond digitale vaardigheden en de inzet van digicoaches. Suzanne Verheijden, programmamanager Digitale vaardigheden van de coalitie Digivaardig in de zorg, begeleidt de informatiesessie.

Meld je aan voor de gratis informatiesessie.

Iedereen digivaardig

De coalitie Digivaardig in de zorg ondersteunt de zorgsector onder meer met leermiddelen, zelftesten en bijeenkomsten. Met als doel: iedereen in de zorg voldoende digivaardig om goede zorg te kunnen leveren. De Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) sloot zich onlangs aan bij de coalitie. Dankzij de bijdrage van de StAZ en de overige arbeidsmarktfondsen in de zorg kan de coalitie laagdrempelig ondersteuning bieden aan de hele zorgsector, waaronder de branche ziekenhuizen.